Kirjoitukset ajalta marraskuu 2020

Referenssi: BussiPro - autotalliyrityksestä kansainväliseksi yhteisöksi

perjantai 27. marraskuuta 2020


Preciksen ja BussiPron yhteistyö alkoi vuonna 2008, kun BussiPron toimitusjohtaja Jussi Raunisto perusti toiminimen ja alkoi pyörittää omaa autotalliyritystään. Liikeideana oli tarjota asiakkailleen kustannustehokkaita ratkaisuja kuljetuskaluston teknisen ylläpidon hallintaan: oli kyseessä sitten lasien tai muiden varaosien toimittaminen, kokonaisen korjaamon perustaminen tai toimintojen kehittäminen.

Markkinointi ei kuitenkaan ollut Rauniston ydinosaamista, vaikka liikeidea olikin kunnossa. Hän päätti ottaa yhteyttä jo entuudestaan tuttuun Mainostoimisto Precikseen ehdottaakseen yhteistyön alkamista. 

Miten vaikuttavaa videomarkkinointia tehdään?

perjantai 13. marraskuuta 2020

Videomarkkinointi on nykyään yksi parhaista tavoista erottua kilpailijoista ja jäädä asiakkaiden mieleen – vain jos se tehdään oikein. Niin kuin markkinoinnissa yleensä, myös videomarkkinoinnin keskiössä ovat sisällöt. Vaikuttavan videomarkkinoinnin suunnittelussa kannattaa ottaa huomioon ainakin alla listattuna olevat seikat.

Mitä jos markkinointi on yhtä kuin asiakaskokemus?

torstai 5. marraskuuta 2020


Markkinointi elää nykypäivänä jatkuvassa murroksessa uusien digitaalisten palveluiden ja erilaisten tekoälyjen vallatessa maailmaa. Aiemmin markkinoinnin saattoi käsittää hyvin yksinkertaisena kokonaisuutena, johon kuului yrityksen strategiaa tukeva markkinointistrategia ja sen jalkauttaminen eri toimenpiteisiin ja kanaviin. Vielä kymmenenkin vuotta sitten nämä kanavat olivat vahvasti perinteisen median kanavia, kuten lehti-ilmoituksia ja ulkomainontaa. Viimeisten vuosien aikana markkinoinnin käsite on kuitenkin kokenut valtavan murroksen digitalisoitumisen myötä rikkoen rajoja myös yrityksen muihin toimintoihin, kuten asiakaspalveluun, nähden.