Vinkkejä videopalavereihin

torstai 2. huhtikuuta 2020

Arjen muututtua radikaalisti, monet meistä ovat nyt tilanteessa jossa erilaisten ja päivittäisten etäneuvottelujen määrä on kasvanut huomattavasti. Palaverit ja asiakastapaamiset ovat siirtyneet verkkoon, joten videoyhteydet käyvät kuumana.

Toisille meistä videopalaverit ovat jo ennestään tuttua kauraa, kun taas toiset ovat joutuneet kameran eteen ensimmäisiä kertoja. Kiinnittämällä huomiota muutamiin yksinkertaisiin asioihin parannat viestintäsi tehoa ja annat itsestäsi entistä ammattimaisemman kuvan asiakkaillesi ja yhteistyökumppaneillesi. Katso parhaat vinkkimme oheiselta videolta:

Precis tarjoaa ilmaisen markkinointikonsultaation

torstai 19. maaliskuuta 2020


Suomessa ja lähes koko maailmassa tällä hetkellä vaikuttava poikkeustilanne tulee aiheuttamaan taloudellisia haasteita monelle yritykselle ja koko kansantaloudelle. Reagoimalla tilanteeseen voit kuitenkin yrittää edesauttaa oman liiketoimintasi jatkoa kannattavana. Me Preciksellä haluamme tuoda oman markkinointiosaamisemme hyödynnettäväksesi ja tarjoammekin nyt ilmaisen markkinointikonsultaation. Tästä lisää tekstin lopussa.

Juuri nyt voi olla hyvä hetki esimerkiksi miettiä palveluidesi vientiä voimakkaammin verkkoon.  Voimme neuvoa sinulle parhaat stepit oman verkkoviestintäsi tehostamiseen sekä esimerkiksi sosiaalisen median hyödyntämiseen tiedotuskanavana ja videoiden käyttämiseen osana viestintää.

Tässä heti muutamia vinkkejä, joiden avulla voit piristää liiketoimintaasi ja pitää yhteytesi asiakkaisiisi aktiivisena:

Mihin tarpeeseen ostan markkinoinnin palveluita?

tiistai 4. helmikuuta 2020


Sosiaalinen media, verkkosivut, bannerikampanja, ohjelmallinen ostaminen, hakukonemainonta, printtimainonta, brändi, markkinointistrategia…onhan näitä. Markkinoinnin keinoja ja kanavia on tarjolla nykypäivänä niin paljon, että heikompaa ihan hirvittää. Tästä syystä yrityksiltä saattaa usein puuttua punainen lanka markkinoinnin toimenpiteistä. Unohdetaan, mihin kullakin yksittäisellä toimenpiteellä isossa kuvassa tähdätään. Tässä kohtaa suosittelisinkin ottamaan pienen hengähdystauon ja askeleen taaksepäin. Onko toimenpiteiden taustalla jokin erityinen tarve? Miksi markkinoinnin yksittäisiä toimenpiteitä ylipäätään tehdään? Mitä yrityksesi tavoittelee markkinoinnin avulla?

Mukavaa alkanutta vuotta 2020!

perjantai 10. tammikuuta 2020
Olet ehkä saattanut huomata, että viime aikoina maailma on alkanut muuttua pikku hiljaa piirun verran mukavammaksi paikaksi. Ihmiset ovat alkaneet kohdella toisiaan ystävällisemmin. Yritysmaailmassa on huomattu, että parhaat tulokset saadaan aikaan  aidolla yhteistyöllä ja kohtelemalla toisia arvostavasti. Myös ihmisten suhtautuminen omaan itseensä on muuttunut. Pyritään olemaan yhä aidompia sekä löytämään itsensä, omat arvonsa ja päämääränsä egon alta. Puhutaan paljon tunneälystä ja sen kehittämisestä. Halutaan työstää omaa henkistä hyvinvointia, joka luo pohjan kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille. On huomattu, että suuri tekijä hyvinvoinnin kannalta, on oma suhtautuminen asioihin. Hyvä ruokkii hyvää. Halutaan olla mukavia itselle ja toisille. Helsingin Sanomien alkuvuonna kirjoittaman, suuren suosion saaneen, artikkelin mukaan, vuonna 2020 iso trendi onkin olla mukava.

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2020!

torstai 19. joulukuuta 2019

Haluamme kiittää asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme kuluneesta vuodesta.

ps. Olemme töissä vielä ma 23.12., jonka jälkeen jäämme joulunviettoon ja palaamme takaisin töihin to 2.1.

1 – 5 / 12