Asiakaskokemus: Hämeenlinnan Teatteri

keskiviikko 10. helmikuuta 2021

​​​​​​​

Mainostoimisto Precistä ja Hämeenlinnan Teatteria yhdistää luovuus ja luovalla alalla toimiminen. Jo monia vuosia kestäneeseen yhteistyöhön on löytynyt sointuvat sävelet ja näin ollen se on ollut tuottoisa kokemus molemmille osapuolille.

Kansainvälinen yhteistyö: Precis ja Subaru

maanantai 25. tammikuuta 2021

Mainostoimisto Precis on tehnyt jo vuosien ajan yhteistyöstä Subarun kanssa. Videolla Preciksen työntekijät Marika Lauttamus ja Jari Numminen kertovat, millaista kansainvälinen yhteistyö on ja mitä kaikkea siinä tulee erityisesti ottaa huomioon.

Vinkki: Näin saat paremman äänen videoon puhelimen avulla

tiistai 1. joulukuuta 2020

Järjestelmäkameroiden ja puhelimien ääniominaisuudet eivät yleensä ole kuvanlaadun tasolla, minkä takia videoita tehdessä, äänityspolitiikkaan kannattaa kiinnittää erityistä huomiota. Mitä kauempana olet kamerasta, sitä huonommalta ääni kuulostaa ja sitä vaikeampaa sitä on ymmärtää. 

Videolla videokuvaajamme Tomi Pietilä kertoo, miten videoiden äänenlaatua voi parantaa yksinkertaisella keinolla niin, että edes ulkoista mikrofonia ei tarvita.  

Referenssi: BussiPro - autotalliyrityksestä kansainväliseksi yhteisöksi

perjantai 27. marraskuuta 2020


Preciksen ja BussiPron yhteistyö alkoi vuonna 2008, kun BussiPron toimitusjohtaja Jussi Raunisto perusti toiminimen ja alkoi pyörittää omaa autotalliyritystään. Liikeideana oli tarjota asiakkailleen kustannustehokkaita ratkaisuja kuljetuskaluston teknisen ylläpidon hallintaan: oli kyseessä sitten lasien tai muiden varaosien toimittaminen, kokonaisen korjaamon perustaminen tai toimintojen kehittäminen.

Markkinointi ei kuitenkaan ollut Rauniston ydinosaamista, vaikka liikeidea olikin kunnossa. Hän päätti ottaa yhteyttä jo entuudestaan tuttuun Mainostoimisto Precikseen ehdottaakseen yhteistyön alkamista. 

1 – 5 / 22