Precis tarjoaa ilmaisen markkinointikonsultaation

torstai 19. maaliskuuta 2020


Suomessa ja lähes koko maailmassa tällä hetkellä vaikuttava poikkeustilanne tulee aiheuttamaan taloudellisia haasteita monelle yritykselle ja koko kansantaloudelle. Reagoimalla tilanteeseen voit kuitenkin yrittää edesauttaa oman liiketoimintasi jatkoa kannattavana. Me Preciksellä haluamme tuoda oman markkinointiosaamisemme hyödynnettäväksesi ja tarjoammekin nyt ilmaisen markkinointikonsultaation. Tästä lisää tekstin lopussa.

Juuri nyt voi olla hyvä hetki esimerkiksi miettiä palveluidesi vientiä voimakkaammin verkkoon.  Voimme neuvoa sinulle parhaat stepit oman verkkoviestintäsi tehostamiseen sekä esimerkiksi sosiaalisen median hyödyntämiseen tiedotuskanavana ja videoiden käyttämiseen osana viestintää.

Tässä heti muutamia vinkkejä, joiden avulla voit piristää liiketoimintaasi ja pitää yhteytesi asiakkaisiisi aktiivisena:

 • Sosiaalisen median markkinoinnin tehostaminen (orgaaniset postaukset ja maksettu mainonta)

  Nyt jos koskaan suosittelemme laittamaan persoonan peliin somessa. Ihmisten välistä kanssakäymistä rajoitetaan, mutta ihminen on kuitenkin edelleen laumaeläin ja kaipaa kontakteja toisiin ihmisiin. Sosiaalinen media tarjoaa tähän loistavan mahdollisuuden. Ihmisillä on yhtäkkiä lisääntyneessä määrin vapaa-aikaa ja se tulee varmasti lisäämään myös ihmisten sosiaalisen median käyttöä.

  Miten juuri sinä ja yrityksesi voitte hyödyntää tätä? Aktiivinen sosiaalisen median mainonta ja ajankohtainen postaaminen saavat ihmiset viettämään aikaa sisältöjesi parissa ja näin liiketoimintasi pysyy aktiivisena tässä vallitsevassa tilanteessa sekä tulevaisuudessa myös sen jälkeen. Jos tuotteesi tai palvelusi on sellainen, jota ei vallitsevan tilanteen aikana pysty käyttämään, suosittelemme silti aktiivista sosiaalisen median käyttöä, jotta pysyt ihmisten mielessä, ja tilanteen rauhoituttua saat liiketoimintasi käyntiin taas nopeasti.

  Suosittelemme somessa käyttämään sekä orgaanisia postauksia, joissa voi esimerkiksi kertoa ajankohtaisista asioista ja laittaa persoonan peliin, sekä maksettua mainontaa, jonka avulla voit mahdollisesti pyrkiä lisäämään myyntiäsi.
   
 • Verkkosivujen päivittäminen ajan tasalle

  Monesti verkkosivut on asia, joka roikkuu yritysten työlistalla. Tiedostetaan, että ne pitäisi saada ajan tasalle ja palvelemaan yrityksen asiakkaita paremmin, mutta niille ei tahdo löytyä aikaa. Olisiko nyt oikea aika tähän työhön? Tässä listaa, jonka avulla saat nettisivusi uudelle tasolle:
   
  • Otsikoinnit (herätä asiakkaasi mielenkiinto ensisilmäyksellä)
  • Tekstit (avainsanat ja löydettävyys verkossa)
  • Kuvat (kiinnitä erityistä huomiota kuvateksteihin)
  • Mielenkiintoiset sisällöt (mitä lisäarvoa voit tarjota asiakkaillesi)
  • Sisältöjen linkitykset sivuston sisällä (mitä haluat asiakkaillesi kertoa, miten saat asiakkaita ohjattua sivuston sisällä sisältöjen äärelle ja miten saat asiakkaat kuluttamaan aikaa sivustolla)
  • Videot (videoilla herätät verkkosivusi henkiin ja saat palvelusi ja tuotteesi esiteltyä asiakkaillesi parhaalla mahdollisella tavalla)
  • Tutustu sivuston analytiikkaan (mitä havaintoja voit tämän avulla tehdä?)
    
 • Google-mainonta ja -näkyvyys

  Optimoimalla sivun ja hyödyntämällä maksullisia Google-mainoksia varmistat, että asiakkaat löytävät yrityksesi verkossa tiukassa markkinatilanteessa.
   
  • Hakusanamainonta (Google Ads)
  • Orgaaninen näkyvyys Googlessa
    
 • Uudet ideat ja ajankohtaan sopivat kampanjat

  Mieti, onko sinulla sellaisia tuotteita tai palveluita tarjota, jotka lisäisivät ihmisten mukavuutta tänä poikkeuksellisena aikana. Monet ihmiset joutuvat eristyksiin koteihinsa ja muiden ihmisten tapaamista pyydetään välttämään. Olisiko sinulla tarjota jotain, joka täyttäisi tämän tilanteen tuoman tyhjän aukon ihmisten elämässä? Nyt villitkin ideat kannattaa ottaa käyttöön. Ihmiset kaipaavat uutta ja ennen kaikkea positiivista elämäänsä juuri nyt.
   
 • Lisäksi
   
  Koronaepidemian vaikutuksesta oman yrityksesi toimintaan kannattaa tiedottaa omille asiakkaillesi mahdollisimman pikaisesti, jotta epätietoisuus ei pääse vaikuttamaan liiketoimintaasi.


Nyt jos koskaan tarvitaan yrityksiltä yhteen hiileen puhaltamista, joustavuutta, luovuutta ja pitkäjänteisyyttä. Vallitseva tilanne tulee varmasti vaikuttamaan jokaiseen, niin yritykseen kuin yksilöönkin, jollain tavalla. Toisiin enemmän, toisiin vähemmän. Tilanteen muuttuvuus ja kesto on vaikeasti ennustettavissa, joten parasta mitä voit nyt tehdä, on ottaa ohjat omiin käsiisi, niiltä osin kuin pystyt. Me olemme olemassa Teitä asiakkaitamme varten, ja haluamme auttaa tässä tilanteessa, jossa muu ei ole varmaa kuin epävarmuus.

Tarjoamme ilmaisen tunnin mittaisen markkinoinnin konsultaation käyttöönne. Täytä alla oleva lomake ja kerro hieman lisätietoja yrityksestäsi ja tilanteestasi, niin voimme palvella Teitä parhaalla mahdollisella tavalla. Konsultaatio ei sido Teitä mihinkään ja se  toteutetaan etäyhteydellä.

Meille on ilo ja kunnia päästä auttamaan, joten ota rohkeasti yhteyttä!